sobota 8. října 2011

Kosmetika


Co je kosmetika?
Dle wikipedie: Kosmetika je lidská činnost pečující o tělesnou krásu lidského těla. Tato činnost může být prováděna různými prostředky - např. prostředky fyzikálními, chemickými či biologickými. Kosmetika také slouží k odstranění či zakrývání některých tělesných vad či konkrétních fyzických nedostatků jednotlivých osob.

Kdy je vhodné jít na kosmetiku?
Pravidelně každý měsíc, i když pleť není mastná, je potřeba ji vyčistit do hloubky. Pokud máte problém s růžnými alergiemi, je také dobré navštívit odbornici, kosmetička by měla být schopna Vám poradit. A samozřejmě, když máte chuť udělat něco pro sebe, jak pro tělo, tak i pro duši. U kosmetiky se většině žen a dokonce i mužům výborně relaxuje.

Co by měla návštěva u kosmetičky obsahovat, nebo co obsahuje?
V podstatě to záleží na Vás. Ale pokud se rozhodnete na kosmetiku jít, samozřejmě většinou obsahuje úpravu obočí. Ať už jen vytrhávání, nebo i barvení. Celé je to na domluvě klientky s kosmetičkou. Ale většinou je součástí také čištění pleti a masáž obličeje a krku.

Pro koho je vhodná?
Odpověď je jednoduchá. Vhodná je v podstatě pro každého, pro muže i ženy.


A jak jsme na tom cenově?
:-)
- odlíčení očí:                          cca 20,-
- odlíčení obličeje:                   cca 30,-
- úprava obočí:                        cca 50-80,-
- barvení obočí:                       cca 60,-
- barvení řas:                           cca 60,-
- hloubkové čištění, peeling:     cca 80,-
- masáž obličeje a dekoltu:      cca 120,-
- maska:                                 cca 70,-
Takže pokud chcete relaxovat, užít si pleťové masky a masáže obličeje, nebo jen prostě chcete vytrhat obočí a nezvládnete to sama, tak proč nenajít kosmetičku ve vašem městě a zajít si odpočinout?

Byli jste někdy u kosmetičky? A jak jste byli spokojeni??



1 komentář:

  1. U kosmetičky jsem byla asi jen dvakrát a to kvůli tomu, aby mě naučila trhat oboči :) Někdy bych ráda zašla, ale přece jenom penízky jsou penízky :)

    OdpovědětVymazat